// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Featured

Future Learning

Ik ben zeker niet de eerste die er naar verwijst, want het filmpje waart al een tijdje rond in mijn Twittertijdlijn. Maar vandaag heb ik mezelf eindelijk de tijd gegeven om ‘m zelf eens helemaal te bekijken: de korte documentaire Future Learning. In opdracht van GOOD magazine maakte regisseur Eli Kaufman 12 minuten film waar iedereen die voor de klas staat eens goed  naar zou moeten kijken.

“I wanted to avoid the usual doom and gloom—the usual ‘it’s all crap and there’s no hope for the future,’” says Eli A. Kaufman, GOOD’s director of video production and the creator of our latest education micro documentary, “Future Learning”. Instead of making a film about everything that’s wrong with America’s schools, Kaufman and his team set out to answer a key question: “How do we make learning more relevant to the lives of our students?”

Voor mij zijn het relevante vragen en ook voor de scholen waarmee ik dagelijks werk. Bekijk de video eens goed en neem de vragen en gedachten van mensen als Sugata Mitra en Sal Kahn mee op vakantie en bedenk de komende tijd eens hoe je na de zomer je leerlingen alles uit zichzelf kan laten halen.

Discussion

No comments for “Future Learning”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik