// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

App

Kekke iBooks met Book Palette

iBooks Author komt met een aardig setje sjablonen om je eerste iBook te maken. Maar veel meer dan een eerste begin is het (zoals te doen gebruikelijk) niet. Nu kun je wel proberen je eigen sjablonen te knutselen, maar dat moet (ondanks dat het vrij eenvoudig is) maar net je hobby zijn. Gelukkig is er Jumsoft. Daar maken ze al jaren prachtige sjablonen voor Mail, Pages en Keynote. En nu dus ook voor iBooks Author. Met Book Palette krijg je 20 modern vormgegeven iBooks-sjablonen die ook nog eens uitnodigen tot andere typen boeken dan de textbooks waar de ingebouwde exemplaren naar neigen.

Er zitten prachtige sjablonen tussen waarmee ook schoolkranten, werkstukken, schrijfopdrachten, themakaarten, hand-outs en ander (door zowel docent als leerling) vervaardigd schrijfwerk eenvoudig naar de iPad gebracht kan worden.

Voor de 20 sjablonen betaal je slechts €7,99 en dat is eigenlijk geen geld. Bovendien is Book Palette verkrijgbaar in de Mac App Store en dat betekent dat als er updates beschikbaar komen, dat die dan eenvoudige ge-update kunnen worden.

Discussion

One comment for “Kekke iBooks met Book Palette”

  • http://twitter.com/florinablokland Florina Blokland 

    Ik heb ze al enige weken in gebruik. Er staat een boek in de steigers met één van de sjablonen en ik moet zeggen (zoals eigenlijk met alles van Jumsoft): ze zijn zeer compleet en ze wérken gewoon!

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik