// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Asides

Apps zoeken met Quixey

Het was een tijdje geleden in het nieuws: Apple koopt de App-zoekmachine Chomp. En wat er vanaf dat moment al in de lucht hing, is ook daadwerkelijk gebeurd, Apple heeft namelijk de mogelijkheid om met Chomp te zoeken op Android Apps de nek omgedraaid. Nou, vind ik dat niet eens een heel groot probleem natuurlijk, maar ik verbaas me nog steeds een beetje over de poeha rond Chomp. Als ik namelijk wordt gevraagd naar hoe ik naar Apps kan zoeken, dan verwijs ik mensen toch liever door naar Quixey  of (als je ook nog eens specifiek op onderwijstoepassing wilt zoeken) naar Appitic.

Quixey levert bij mij doorgaans net iets meer en betere resultaten op dan Chomp en ik vind bovendien de tegeltjesweergave van Chomp onprettig. En je zult maar bezig zijn te kijken naar naar welke Apps er voor verschillende platforms beschikbaar zijn, dan helpt Quixey je toch echt sneller inzien dat er voor iOS substantieel meer Apps voorhanden zijn, zeker als het gaat om educatieve Apps.

Discussion

No comments for “Apps zoeken met Quixey”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik