// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Asides

Online stickies maar dan goed

Er zijn talloze oplossingen, zowel online als in App-vorm waarmee je een virtuele muur kunt volplakken met virtuele sticky notes. Ik heb er inmiddels aardig wat gezien en ook een aantal van gebruikt, maar nu heb ik er een gevonden die het helemaal voor elkaar lijkt te hebben: Groupzap. Ik hoef niet uit te leggen wat Groupzap kan, want dat is zo klaar als een klontje.

Wat dan wel weer aardig is, is dat dit tool in nagenoeg alle browsers werkt, dus ook op de iPad want het is namelijk helemaal in HTML5 gebouwd. Gratis boards zijn maximaal 7 dagen lang te bewerken en daarna worden ze ‘bevroren’. Dat zal echter voor de meeste situaties genoeg zijn.

Discussion

One comment for “Online stickies maar dan goed”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik