// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

1:1

Voor in de agenda – MacScholenDag

Onlangs nog schreef ik een stukje over de MacScholenGroep op LinkedIn en de MacScholenDag die zij voornemens zijn te organiseren. Inmiddels zijn de organisatoren al een heel eind. Op 6 oktober 2011 wordt er een hele middag besteed aan de ervaringen en vragen van scholen die al de nodige ervaring hebben opgedaan en van scholen die net de eerste wankele schreden zetten in de wereld van Apple-technologie als leermiddel.

En hoewel de organisatoren dik tevreden zijn met het huidige aantal deelnemers, is er simpelweg nog ruimte voor nog wat deelnemers. Uiteraard hebben we het liefst een full house die middag. En ik zeg ‘we’ omdat ook ik acte de présence mag geven met een workshop over het hoe en waarom van Apple Professional Development en de bijzondere manier waarop See Genius scholen begeleid.

De rest van de dag wordt ingevuld met presentaties en workshops door Apple-medewerkers, uitgevers, ervaringsdeskundigen en ADE’s. Het geheel wordt ook nog eens feestelijk afgesloten, alsof werken met Apple-spullen in het onderwijs al niet een feestje op zich is.

Maar goed, er is nog plaats voor wat extra gasten, dus mocht je op school op het punt staan om op de Apple-trein te springen, dan is de MacScholenDag een ideale plek om om je licht op te steken. Registreren kan door je aan te melden voor de MacScholenGroep op LinkedIn en daar vanuit contact op te nemen met de organisatie.

Discussion

No comments for “Voor in de agenda – MacScholenDag”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik