// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Evenement

XS4all Academy – Haal meer uit uw Mac

Wat reclame, dat mag toch best af en toe? Het is een beetje voor mezelf en een beetje voor XS4all, de internetprovider. Dat XS4all een bedrijf is dat haar werk en haar klanten serieus neemt, is geen onbekend gegeven. Vaak gaan ze daar nét even een stapje verder om de klant een tevreden gevoel te geven. Een van die initiatieven om dat te doen is het aanbieden van workshops. En ook daarin gaat XS4all weer net dat stapje door de XS4all Academy in het leven te roepen.

Het idee is een reeks, trainingen, workshops, masterclasses (of hoe je het ook wilt noemen) aan te bieden voor klanten. De eerste van deze reeks is een sessie onder de titel Haal meer uit uw Mac (Nog meer? Ja, hoor, nog meer). Er blijken namelijk behoorlijk veel Mac-gebruikers te zitten onder de klanten van XS4all en dus wilden ze graag iets met Mac doen. En wat doe je dan? Dan vraag je mij. En dat hebben ze gedaan en dat vind ik leuk, want dat is weer eens een ander publiek dan (alleen maar) docenten. Naast een aantal praktische tips over hoe je aardige dingen kunt doen met je Mac en een aantal leuke softwaretips is er een Roept u maar!-sessie die samen met 2 helpdeskmedewerkers ga verzorgen, een soort Helpdesk Live dus eigenlijk. En daar heb ik dus best zin.

Misschien dat je nu denkt: Hee, ik ben ook klant bij XS4all en daar wil ik de 26e ook wel naar toe (want dat is wel de voorwaarde, tenzij je als introducée mee komt). Dan heb ik slecht nieuws en goed nieuws voor je. Het slechte nieuws is dat de sessie van 26 mei binnen een paar uur was volgeboekt. Het goede nieuws is dat de fijne mensen van XS4all hebben besloten om er daarom nog maar een paar sessies aan vast te plakken.

Er zijn nu nog plekken beschikbaar voor Haal meer uit uw Mac op 23, 29 en 30 juni op de trainingslocatie van XS4all in Diemen (perfect bereikbaar met het OV trouwens), dus ben je klant bij de beste internetprovider van Nederland, schrijf je dan snel in.  Ben benieuwd of ik nog bloglezers ga tegenkomen.

Discussion

3 comments for “XS4all Academy – Haal meer uit uw Mac”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik