// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Asides

Google Docs binnenkort ook op je iPad?

In de categorie groot klein nieuws. Google lijkt serieus werk te maken van de beschikbaarheid van haar Apps op mobile platforms. Een van de grootste gemissen van heel wat mobiele werkers is de onmogelijkheid om Google Docs te bewerken op de iPad. Maar daar lijkt binnen afzienbare tijd verandering in te komen, tenminste als je deze blogpost mag geloven.

This event also marks some major milestones: […] Second, today we demonstrated new mobile editing capabilities for Google Docs on the Android platform and the iPad. In the next few weeks, co-workers around the world will soon be able to co-edit files simultaneously from an even wider array of devices.

Ik moest maar eens werk gaan maken van die MiFi geloof ik.

Discussion

No comments for “Google Docs binnenkort ook op je iPad?”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik