// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Asides

Cooliris Express – Web 2.0 mediamuurtjes bouwen

De maker van Cooliris hebben iets moois gemaakt. Het Cooliris zoals je dat wellicht kent is een browser-plugin die je in staat stelt om op een prachtig geanimeerde 3D-muur te zoeken naar mooie (of minder mooie, maar wel geschikte) afbeeldingen en filmpjes op internet te zoeken. Het nieuwe dat ze hebben gemaakt is Cooliris Express.

Dit nieuwe tooltje stelt je in staat om op maat gemaakte mini-versies van een Cooliris-muur in je blog, Twitter, Hyves, Facebook, Netvibes en nog een enorm aantal andere diensten te embedden. En dat ziet er dan uit zoals hieronder. Ik heb hier Cooliris Express een muurtje laten bouwen met afbeeldingen van Flickr met de tag TeachMeetNL. Om de maatwerkmuurtjes in hun volle glorie te zien heb je weer wel de Cooliris browser-plugin nodig

Discussion

One comment for “Cooliris Express – Web 2.0 mediamuurtjes bouwen”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik