// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Asides

7scenes op je iPhone

Waag SocietyCreative Learning Lab hebben een prachtig platform om GPS-spellen op te ontwikkelen : 7scenes. Keer zijde daarvan was dat de games die je met daarmee ontwikkelde alleen op een Nokia N95 kon spelen. Dat ging heel erg goed, maar lang niet iedereen heeft een N95. Er is echter goed nieuws, want nu is er een web app-versie van 7scenes en daarmee is het platform voor nagenoeg elke telefoon met een webbrowser toegankelijk.

En daar houdt het goede nieuws niet op, want op de website van Creative Learning Lab valt te lezen dat er een native versie van de applicatie voor de iPhone (en o ja, ook voor Android) in ontwikkeling is. Dat gaat 2010 een leuk jaar voor location based gaming maken.

De webapp is in testversie (inclusief wat content) beschikbaar op m.dev.7scenes.com (link is het leukst op je mobiele telefoon). Lees overigens nog wel even de disclaimer, want de app is een W.I.P.

Discussion

No comments for “7scenes op je iPhone”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik