// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Creativiteit

CCC live!

CCC loghoOp 26 mei ben ik de hele dag anwezig op de Creative Company Conference in Amsterdam. In ruil voor toegang heb ik beloofd om de dag te verslaan op mijn blog en via Twitter. Het live-verslag doe ik (overigens net als Wilfred van plan is te doen bij E-Learning 2.0) via CoverItLive dat ik voor het gemak laat vollopen met mijn tweets … twee vliegen in 1 klap. De bedoeling is dat ik de hele dag versla, maar speciale aandacht zal uitgaan naar de sessies met Sir Ken Robinson en John Moravec. Hun tweets komen ook langs en misschien voeg ik ook de hastag #ccc2009 nog wel toe. Er naartoe komen zit er waarschijnlijk niet meer in voor lezers dezes maar ook voor het liver-verslag wil ik proberen de 10 redenen om CCC niet te missen eer aan te doen.

Discussion

No comments for “CCC live!”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik