// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Blij

Dat is wat ik ben met Helikon 2.0, dat wil zeggen: met het blog. Nu ik een weekje of 2 echt met het nieuwe thema heb kunnen werken, merk ik hoe ontzettend bepalend een WordPress thema voor je manier van bloggen kan zijn.

In de ‘oude’ vormgeving liet ik hele korte nieuwsflistjes of signaleringen van software updates etc nog wel eens liggen omdat ze er in de lijst met artikelen een beetje sneu uitzagen. Op Helikon 2.0 kan ik die berichtjes perfect kwijt in de rubriek Kort & Goed. Het nieuwste artikel staat altijd op de voorpagina en de laatste vijf (meer dan genoeg) artikelen staan er direct naast. En onder Featured kan ik desgewenst oudere artikelen die actueel zijn geworden eenvoudig weer focus geven of juist actuele stukken wat langer prominent op de voorpagina laten staan. Heel veelzijdig eigenlijk en best flexibel, tegelijkertijd komen alle berichten ‘gewoon’ in de rss-feed terecht en krijgen ze daar dus allemaal evenveel aandacht … geweldig!

Ik ben ervan overtuigd dat de feed-abonnees en de ‘vaste lezers’ heel snel terug zijn op het niveau van januari (gemiddeld rond de 180 hits en zo’n 320 abo’s) zodra de zoekresultaten bij Google weer hist op gaan leveren.

Kortom: ik ben een optimistische en blije blogger.

Discussion

One comment for “Blij”

  • erikrakhou

    Children jewelry online For special moments like birth,
    batism, birthday, communion or brides mades Pearls Gemstones Swarovoski Crystal

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik