// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Creativiteit

Docentendagen Beeld & Geluid

Beeld en Geluid experienceOp het risico af dat het lijkt alsof ik docenten alleen maar de school uit wil jagen om leuke, leerzame creatieve dingen te doen, maak toch even melding van het gegeven dat Beeld & Geluid zonder veel poeha een aankondiging voor haar Docentendagen 2009 op de site heeft gezet:

U kunt zich voor de volgende woensdagmiddagen in 2009 aanmelden: 11 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni, 16 september, 14 oktober en 11 november. Het programma loopt iedere middag van14.00 – 16.00 uur. Per middag zijn er maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer info en een link om je aan te melden vind je hier.

Discussion

No comments for “Docentendagen Beeld & Geluid”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik