// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

EduTech

RapidWeaversupport in het Nederlands

Sinds afgelopen dinsdag kunnen Nederlandse (en Vlaamse natuurlijk ook) gebruikers van RapidWeaver hun supportvragen in het Nederlands stellen. Althans, ze kunnen dat in het Nederlandse deel van de RealMac Software Forums. Dat is een mooie ontwikkeling waar Jan van den Berge van Mavenox (voorheen van Portfolio4u) de stuwende kracht achter is.†Bekende RapidWeaver-ontwikkelaars als Jonas Treub en Henk Vrieselaar hebben al acte de présence gegeven. Natuurlijk kun je er ook met je vragen over LittleSnapper terecht. Het wachten is nu op de Nederlandse versie van RapidWeaver en LittleSnapper zelf. Misschien een leuk klusje voor de Nederlandse community.

Discussion

No comments for “RapidWeaversupport in het Nederlands”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik