// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Blog 50 … mag het een beetje minder zijn?

Blog50 - Overzicht van de populairste weblogs van Nederland en Belgie Ik had minder kritisch moeten zijn op de manier waarop de Blog50 wordt samengesteld, want ik ben pardoes van plaats 346 gekelderd naar 515 (en van ergens in de 60 naar 88 in de ICT Blo 50 … waar ik eigenlijk niet in wil, maar dat mailtje is blijkbaar niet aangkomen). Eigen schuld dikke bult zullen we maar zeggen. Maar misschien dat de maand december ook te weinig blogposts van mijn kant heeft opgeleverd om interessant te zijn.

Hard aan de slag dus. Ik heb in elk geval wat te bloggen de komende dagen. Enne, kunnen een paar van jullie niet ook even in bloglines op mijn blogje abonneren ;)

Discussion

2 comments for “Blog 50 … mag het een beetje minder zijn?”

  • http://karinwinters.wordpress.com Karin

    hihi ik op stip binnen op 32 in Educatie en ergens in de 800 in alles.

  • http://www.helikon.nl Fons

    Heb al een mailtje gestuurd dat ik ook naar de lijst ‘Studie’ wil in plaats van ICT. Nog niks gehoord … helaas.

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik