// dit blog is verhuisd - lees verder op www.seegenius.nl/crazyones

Professionalisering

ADE-communities.nl ondersteunt iLeraren

Met blijdschap geven wij kennis … Het team van Nederlandse Apple Distinguished Educators (ADE’s) heeft de afgelopen zomer niet stil gezeten. Van de vele ideeën en activiteiten die tijdens koortsachtig overleg zijn geopperd ,is er inmiddels eentje werkelijkheid geworden: de ADE-communty website. ADE’s zijn (onder zeer veel meer) de ambassadeurs van Apple in het Nederlandse onderwijs. Daar geven we met deze nieuwe site nu een online verlengstukje van.

Laat je overigens niet in de war brengen door de naam, want die community is er niet alleen voor ADE’s maar voor iedereen die met een Mac werkt in het onderwijs en die daarbij af en toe wat collegiale ondersteuning wil hebben … of geven natuurlijk. Scholieren en studenten zijn natuurlijk ook welkom. Nu was die community er al een tijdje, maar we hebben ‘m eens stevig afgestoft en in een mooi jasje gestoken en voorzien van wat mooie extra functionaliteit die we in de loop van de komende tijd stukje bij beetje gaan inzetten.

Je wordt bij deze van harte uitgenodigd om even te komen buurten en je aan te melden als lid van het forum.

Discussion

No comments for “ADE-communities.nl ondersteunt iLeraren”

alt textalt textView Fons van den Berg's profile on LinkedIn

Translate

Categories

Hergebruik